TEATRI "PJATA PREJ DRURI" NGA AKTORET SHQIPTARE

Video Played - 183 times

Youtube.com

TEATRI "PJATA PREJ DRURI" NGA AKTORET SHQIPTARE

TEATRI "PJATA PREJ DRURI" NGA AKTORET SHQIPTARE
https://www.facebook.com/pages/Aktoret-Shqiptare/124863780963185?ref=ts&fref=ts
Teater - Drame e amerikanit Edmond Morris, realizuar në Teatrin Kombetar nga regjisori Gezim Kame, skenografi Agim Zajmi dhe interpretuar nga aktoret: Sulejman Pitarka, Bujar Asqeriu, Reshat Arbana, Rajmonda Bulku, Luftar Pajo, Agim Qirjako etj.

"Ne qender të kesaj pjese, figura e nje plaku, te cilin duan ta heqin qafe e ta degdisin ne nje azil pleqerie bijte e vet dhe nje nuse e re, fati i se ciles behet edhe me i dhimbshem se nga fati i ketij njeriu, dikur te lumtur, qe po pi tani kupen e hidhur te helmit te pleqerise,- burim i nje drame sociale, paksa i kapercyer per atdheun e dramaturgut Morris, por i pranishem, i prekshem e trondites, për vatrat tona te mbushura me drama të tilla, gati të perngjashme..

Video Length - 5331 seconds

Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Embed Code for MySpace & Facebook:

Login to add your comment