Esat Ruka - Kenge trimash me cifteli

Video Played - 122 times

Youtube.com

Esat Ruka - Kenge trimash me cifteli

Esat Ruka - Kenge trimash me cifteli
A din kush emrin e kengetarit dhe dy kenget qe kendon, nje per Kosoven dhe nje per Isa Boletinin? Cdo info dergojeni ne mesazh te akontit. flm!

1. Kenge per Bajram Currin
2. Kenge per Isa Boletinin

Video Length - 441 seconds

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Embed Code for MySpace & Facebook:

Login to add your comment